недеља, 11. фебруар 2024.

BRAČNI PAR BEKAM I CRNI TURMALIN

 


Svetski poznati kreatori trendova Viktorija i Dejvid Bekam su veliki obožavaoci crnog turmalina. „Oboje se bavimo kristalima i redovno nosimo nakit od crnog turmalina“, rekao je Dejvid.

Viktorija obično nosi ogrlicu od crnog turmalina ili prsten od crnog turmalina, dok Dejvid preferira privezak od crnog turmalina na srebrnom lančiću ili kožii – u zavisnosti od prilike u kojoj nosi turmalin.

Štaviše, Bekamovi kažu da ovaj mistifikujući kristal koriste kao zaštitu od negativnih energija i da ovaj kristal odiše opuštenim i sigurnim okruženjem.

„Dejvid i ja volimo kristale zbog njegove energije. Imam puno ružičastog kvarca i crnog turmalina u svom kupatilu“, rekla je gospođa Bekam.



Iako Dejvid tvrdi da ju je kristalna groznica „uhvatila“ otkako se preselila u LA, Viktorija Bekam se dugo bavi kristalima. Veruje da je nošenje crnog turmalina jedna od ključnih preduslova za uspeh na njenim revijama. Crni turmalin koristi i kao deo rituala pre početka emisija.

Prema njenim rečima: „Ja sam veoma duhovna osoba. Putujem sa svojim kristalima ali crni turmalin je moj favorit."


Нема коментара:

Постави коментар

NEKE STVARI KOJE MOŽEMO DA NAUČIMO OD KINEZA

  Kineska civilizacija jedna je od najstarijih na svetu. Sama pisana istorija Kine stara je više od 3.500 godina, a tokom tog vremena kinesk...